Onze producten

Grillen begint met de beste kwaliteit producten, de geurigste kruidenrubs en de timing. De garing op houtvuur zorgt voor een smakelijk eindresultaat. Of u nu graag grote stukken vlees of fingerfood aan uw gasten wilt serveren, Sil’s Grill zal u versteld laten staan van de unieke smaken. Voor dit resultaat zoek ik voor u persoonlijk de mooiste originele streekgebonden producten uit.

Het vlees waar wij gebruik van maken zijn 100% Texels. Met behulp van Vakslager Haker maak ik persoonlijk de keus uit de mooiste stukken vlees. Hieronder is op de rechter foto het resultaat te zien van een door mij persoonlijk klaargemaakte, gerookte ham.

Sil’s Producten.

  •       persoonlijk gesorteerd vlees arrangement
  •         Ambachtelijk knapperig broodje
  •         Zelf gemaakte sauzen
  •         Bijpassende frisse sauzen
  •      Het culinaire snackplateau     
  •      Hartverwarmende brunch/lunch arrangement

 

Om van Sil’s Grill te genieten hoeft het niet alleen om het diner te gaan. Wat dacht u van een Lunch of een Happy-hour BBQ. Maar ook voor een brunch steken wij graag de BBQ aan.

Zo kan iedereen van jong tot oud en van vroeg tot laat genieten van Sil’s Grill.

Er zijn meerdere mogelijkheden die kunnen worden toegevoegd. Ook al is vlees onze grote specialiteit is er uiteraard ook de mogelijkheid om een volledig arrangement te bestellen. Door middel van de persoonlijke aandacht, de uniek samengestelde specerijen maar als allerbelangrijkst het 100% Texels vlees, ontstaat er een pure smaakbeleving. Voor meer informatie of vragen kunt u hier met ons contact opnemen. 

Pin It on Pinterest