Historie

Wie is Sil.
Als jongen was ik al enorm geïnteresseerd in voeding en bereiding, het product en het proces van het begin tot het eind tot in de puntjes leren kennen en bereiden is voor mij nog iedere dag een mooie reis die mij nog lang mag blijven inspireren.
In 2017 maakte ik een deel van mijn jongensdroom waar, Sil’s Grill ontstond. 
Grillen, Robuust, Eerlijk en Puur.

DE BBQ

De bbq is speciaal laten maken voor Sil’s Grill zo is het namelijk een product die niet iedereen heeft en het uniek blijft om ermee op feestjes te komen. Door het geweldige en snelle werk van Stolk Mechanisatie is er een pracht product uitgekomen. Het proces verliep in verschillende fases. Er werd van een grote pijp de porporties afgemeten en op maat gemaakt voor ieder onderdeel. Er werd apart een onderstel, wielen, handvaten en andere kleine details gelast. 

Zodoende zag je alles stukje bij beetje als een product vormen. Door middel van de expertise van Vincent kwamen alle lossen onderdelen prachtig tot hun recht als één product. Zoals al eerder gezegd zijn de voorbereidingen die we hebben getroffen al een avontuur op zich. Maar we hadden het zeker niet anders willen doen.

Pin It on Pinterest